Swanenburg

Het is de week van Jack in Swanenburg

NPO 1 - maandag 16 augustus om 21:30

© KRO-NCRV
In de laatste week van Swanenburg komen alle verhaallijnen bij elkaar. Jack vermoedt dat hij een vorm van dementie heeft, maar als hij dat met zijn vrouw Caroline wil bespreken komt er ruzie van. Hij zoekt een oude vriendin op.

Nu het einde van Swanenburg in zicht komt, zal eindelijk blijken hoe Jack Praal aan zijn einde kwam en waarom. De afgelopen weken volgde de dramaserie de zoons en dochters van de rijke zakenman, en kwamen de hechte banden binnen de familie onder druk te staan. De arrestatie van de jongste zoon, die verdacht wordt van moord, versnelde de ontwikkelingen alleen maar.

Jack en Caroline

De vier laatste afleveringen van de serie tonen de gebeurtenissen vanuit het oogpunt van Jack (Aus Greidanus) en zijn vrouw Caroline (Tine Joustra), en brengen alle losse eindjes bij elkaar. Swanenburg doet een stapje terug in de tijd, naar het moment dat Jack zijn vrouw wil vertellen dat hij bang is dat hij aan dementie lijdt. Het gesprek loopt uit op ruzie, waarna Jack troost zoekt bij zijn oude vlam Pinar.

Meer over