Swanenburg

Frederik Brom moet flink op de blaren zitten in Swanenburg

NPO 1 - woensdag 27 december om 21:22

© Martijn van Gelder
Na een feestje bij zijn zus Iris komt Benno bij in het ziekenhuis. Dochter Coco weet hem in deze aflevering van Swanenburg zover te krijgen dat hij zich laat opnemen in een verslavingskliniek. Zelf neemt ze de zaken waar in Benno's schimmige nachtclub.

Het feestje bij zijn zus Iris komt voor Benno Praal met een behoorlijke kater: hij komt bij in het ziekenhuis. In deze aflevering van Swanenburg krijgt Coco haar vader zover dat hij zijn alcoholprobleem onder ogen ziet en naar een verslavingskliniek gaat. Zelf neemt ze de teugels over van nachtclub Coco, die haar vader - stijlvol als hij is - naar haar heeft vernoemd.

Frederik Brom

Benno is een rol van Frederik Brom, een veelzijdig acteur die zich evengoed thuis voelt op de planken als op een filmset of in een tv-studio. Brom was presentator van de quiz The Phone en stond in toneelstukken als The Normal Heart en Murder on the Orient Express. Onlangs speelde hij in de film Candy & Bonita, een romcom van Nienke Römer, met wie Brom al achttien jaar getrouwd is.

Wanneer is Swanenburg op televisie te zien? 

Het tweede seizoen van Swanenburg is sinds 25 december iedere werkdag rond 21:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1 en NPO Start. Deze aflevering volgt op 27 december 2023.

Meer over