S.W.A.T.

Het zesde seizoen van S.W.A.T. gaat van start bij Veronica

VeronicaDXD - zondag 1 oktober om 20:01

© medien.sky.de

Nederlandse fans van actie en spanning kunnen hun adrenaline weer voelen stromen, want het langverwachte zesde seizoen van de populaire politieserie S.W.A.T. gaat van start bij Veronica TV. 

Haal die popcorn dus maar gauw tevoorschijn.

S.W.A.T. - seizoen zes

Het zesde seizoen van S.W.A.T. trapt gelijk af met een knal in de eerste aflevering getiteld Thai Hard. Hierin zien we hoe het S.W.A.T.-team eindelijk wat vrije tijd neemt en op reis gaat naar Bangkok voor een welverdiende pauze. Maar geloof ons, vakantie vieren is er niet bij.

Alles wordt op zijn kop gezet als Hondo (Shemar Moore) en zijn voormalige militaire vriend Joe (Sean Maguire) op een grootschalig heroïnenetwerk stuiten die ook hun wortels hebben in Los Angeles. Kunnen ze zich op tijd verstoppen voordat ze in het vizier komen van een meedogenloze drugsbaron? Eén ding is zeker: het zesde seizoen belooft wederom een mix te worden van actie, spanning en genoeg intriges om die van jezelf te vergeten.

Zesde seizoen

Voor de fans van deze Amerikaanse actieserie hebben we gelijk goed nieuws. Het leek er namelijk even op alsof dit zesde seizoen het laatste zou zijn, maar niets is minder waar. Zender CBS besloot de beslissing om de serie te cancelen toch te herzien. "We hebben geluisterd naar onze kijkers die S.W.A.T. met enorm veel passie volgen", liet een woordvoerder destijds weten. "We zijn blij dat we een manier hebben gevonden om de serie af te sluiten en de verhaallijnen en personages een passend einde te geven, zoals het publiek verdient."

Benieuwd hoe het de karakters dit keer vergaat? Markeer zondag 1 oktober in je agenda en zorg dat je om 20:30 uur overgeschakeld bent naar Veronica TV. Het zesde seizoen S.W.A.T. is vanaf dan iedere zondag te zien.

Meer over