Ministars

Wendy van Dijk en Britt Dekker ontvangen weer nieuwe talenten in Ministars

SBS 6 - vrijdag 27 januari om 20:27

© Talpa
In het SBS6-programma Ministars krijgen talenten tussen de acht en vijftien jaar de kans een videoduet te zingen met hun grootste idool. Een jury die bestaat uit Miss Montreal, Rolf Sanchez en Snelle beoordelt het optreden.

Na het schandaal rondom The Voice of Holland was het bij Talpa lange tijd stil op het gebied van talentenjachten. Nu, een jaar na dato, is er toch weer een eentje op de buis.

Ministars

In Ministars krijgen talenten van tussen de acht en vijftien jaar oud al een paar weken de kans om een videoduet te zingen met hun grote idool. De jury, die bestaat uit rapper Snelle, zanger Rolf Sanchez en Miss Montreal, beoordeelt hun optreden.

Britt Dekker

Britt Dekker, die het programma samen met Wendy van Dijk presenteert, ziet het ontbreken van een talentenjacht de afgelopen twaalf maanden eerder als een voordeel dan als een nadeel, zo liet ze bij Op1 weten. “Er is zoveel talent over, omdat er natuurlijk een tijdje geen talentenjacht was. Dus je hebt elke aflevering kinderen die echt goed kunnen zingen.”

Meer over