Jinek

Jinek opent nieuw seizoen met gasten Nick en Simon

RTL 4 - maandag 29 augustus om 22:06

© RTL
Het nieuws verspreidde zich snel en speculaties meteen rond. Gaan Nick en Simon uit elkaar? Beiden gaan soloprojecten aan, maar betekent dit ook een definitief einde voor het duo? Ze komen in de eerste aflevering van een gloednieuwe reeks Jinek praten over hun toekomstplannen.

De eerste gasten van Jinek hebben zichzelf al begin deze maand aangekondigd. Nick en Simon schuiven aan om te praten over hun geruchtmakende toekomstplannen.

Nick Schilder & Simon Keizer

Begin augustus maakte hun management bekend dat beiden soloprojecten in het vooruitzicht hebben, maar van een definitieve breuk zou geen sprake zijn. De media speculeren intussen over een definitief einde van hun gezamenlijke carrière.

Eva Jinek

Het zal in elk geval niet de laatste keer zijn dat Nick en Simon zich als duo presenteren. De mannen brengen sowieso nog nieuwe singles uit, er zijn festivaloptredens geboekt en ze gaan het theater in. Of de twee volgend jaar voorgoed uit elkaar gaan, moet blijken aan de talkshowtafel. Eva Jinek kennende zal ze er alles aan doen om de waarheid boven tafel te krijgen.

Meer over