Teamcaptain Yolanthe in De Jongens tegen de Meisjes

De vrolijke strijd tussen de seksen is terug met een nieuwe teamcaptain: Yolanthe Sneijder-Cabau voert de vrouwen aan. Ze vervangt Chantal Janzen, die met zwangerschapsverlof is. Tijl Beckand leidt als vanouds de mannen.
Yolanthe Sneijder-Cabau is de nieuwe aanvoerder van de vrouwen in De jongens tegen de meisjes. Zij vervangt Chantal Janzen, die met zwangerschapsverlof is. Tijl Beckand leidt nog steeds het mannenteam. In dit zevende seizoen van de vrolijke spelshow tussen de seksen komen er weer veel bekende namen langs. In deze eerste aflevering strijden Remy Bonjasky, Leo Alkemade en Tommie Christiaan tegen Nicolette Kluijver, Miljuschka Witzenhausen en Vajèn van den Bosch. RTL kondigde de komst van Yolanthe aan met een video waarin Tijl Beckand in zijn kleedkamer aan het bellen is. In het gesprek maakt hij duidelijk dat presenteren zonder zijn vertrouwde co-host Chantal er niet in zit. Tijl lijkt heel zeker van zijn zaak, totdat hij ziet wie de nieuwe teamcaptain is.

Chantal heeft zwangerschapsvakantie

Chantal Janzen presenteerde de eerste zes seizoenen van het programma, dat sinds 2011 is te zien. Ze beviel onlangs van haar tweede zoon, die de naam Bobby kreeg. Eind maart postte ze nog een bericht op Instagram over het feit dat De jongens tegen de meisjes publiek zocht. Volgens de presentatrice kreeg ze veel berichten van mensen die bang waren dat ze het programma zelf zou gaan presenteren. "Nou, als antwoord op al uw vragen: ik ga deze opnames uiteraard niet doen, koekebakkers, want ik geniet nu heerlijk van mijn zwangerschapsvakantie (verlof klinkt alsof je er even uit mag met een enkelband om)", aldus Chantal.

Meer over:

Reageren