De Wereld van Morgen

Live vanuit het Kurhaus in Scheveningen vertelt Jort Kelder alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Welke nu nog onbekende innovaties maken straks deel uit van het dagelijks leven?
Jort Kelder vertelt in deze live-uitzending vanuit het Scheveningse Kurhaus alles over de laatste ontwikkelingen op technologiegebied. In De wereld van morgen komen de innovatiefste ontwikkelingen in Nederland en de wereld voorbij, waaronder big data, 3D-printen, neurowetenschappen en robotica. Welke technologieën - die nu nog sensationeel of hoopgevend zijn - maken straks deel uit van ons dagelijks leven? Jort Kelder staat stil bij de wereld waarin mensen straks wonen en werken, maar ook bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Verder gaat hij in op de vraag of er een kans is op eeuwig leven. De live-uitzending van De wereld van morgen vindt plaats op de avond van de Nederlandse Innovatie Prijzen, die vorig jaar door Avrotros in het leven is geroepen.

Award van André

Het innovatiefste bedrijf van Nederland ontvangt de prijs live uit handen van André Kuijpers. De bedrijven KPN, Machinefabriek Boessenkool B.V. en digital agency Youwe zijn in de race voor de award, die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt. En dan nog even terug naar de innovaties die Jort Kelder tijdens deze uitzending bespreekt. Hij laat bijvoorbeeld zien hoe een boer in de toekomst zijn werk uitvoert met behulp van drones en zelfbesturende tractoren. En artsen kunnen straks zonder risico medicijnen en operaties testen door gebruik te maken van een virtuele kopie van hun patiënt.

Meer over:

Reageren