Teenage Mutant Ninja Turtles

Ninja Turtles redden New York van het kwaad

Com. Centr. - vrijdag 26 november om 20:31

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
In Teenage Mutant Ninja Turtles gaat een stel gemuteerde schildpadden de strijd aan met de boosaardige Shredder. Kunnen ze New York redden van de ondergang?

Teenage Mutant Ninja Turtles speelt zich af in New York. De kwaadaardige Shredder (Tohoru Masamune) en zijn Foot Clan hebben de Amerikaanse stad in hun greep.

Teenage Mutant Ninja Turtles

De gemuteerde schildpaddenbroers Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello zijn helemaal klaar met de slechterik en nemen het heft in eigen hand.

Deze Teenage Mutant Ninja Turtles staan er niet alleen voor. Ze gaan samen met de sexy reporter April O’Neil (Megan Fox) en haar cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) de strijd aan met Shredder. Kunnen ze New York redden van de ondergang?

Stripboeken

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vier mensachtige schildpadden die in het riool leven en het kwaad bestrijden terwijl ze verborgen proberen te blijven voor de maatschappij.

Oorspronkelijk komen de Turtles uit stripboeken. Hierna volgden er tekenfilms, films, videospelletjes, speelgoed en andere soorten merchandise.

Meer over