Terminator 3: Rise of the Machines

Arnold Schwarzenegger is terug in actieknaller Terminator 3: Rise of the Machines

Viaplay TV - dinsdag 23 april om 23:00

© Columbia /TriStar
In Terminator 3: Rise of the Machines gaat Arnold Schwarzenegger opnieuw in gevecht met dodelijke robots.

Arnold Schwarzenegger heeft veel films op zijn naam staan, maar de bekendste is toch wel The Terminator. Het eerste deel verscheen in 1984, het tweede in 1991 en dit derde deel in 2003.

Terminator 3: Rise of the Machines

In Terminator 3: Rise of the Machines krijgt John Connor tien jaar na Judgment Day weer een Terminator achter zich aan, de vrouwelijke T-X. John (Nick Stahl) is inmiddels volwassen. Hij leeft helemaal afgesloten van de maatschappij in de hoop dat hij Skynet zo om de tuin kan leiden. Helaas: Skynet stuurt weer een Terminator op hem af. 

Deze keer is het een bijzonder geavanceerd model, de T-X (Kristanna Loken). John staat er niet alleen voor: de oude vertrouwde T-101 (Arnold Schwarzenegger) helpt hem een handje. Samen moeten ze voorkomen dat de T-X en Skynet de wereld vernietigen.

Arnold Schwarzenegger 

Terminator 3: Rise of the Machines verscheen in het jaar waarin Schwarzenegger besloot zijn filmcarrière op een laag pitje te zetten. Hij wilde gouverneur van Californië worden.

De acteur deed mee aan de verkiezingen en slaagde erin de zittend gouverneur te verslaan. Tot januari 2011 was hij gouverneur, daarna ging Arnie weer vrolijk verder met acteren.

Meer over