Terugkijk-tip: Pharrell Williams in RTL Late Night

De naam Pharell Williams doet misschien niet bij iedereen meteen een belletje rinkelen, het nummer Happy, doet dat vast en zeker wel. 

Pharell was te gast bij Humberto Tan in RTL Late night en hij verraste de zanger in de studio met de ouders van Dennis. Dennis verongelukte vorig jaar en zijn ouders droegen hun zoon ten grave op de tonen van Happy, omdat Dennis zo’n vrolijke jongen was. 

RTL Late Night

Pharrell Williams werd benaderd door vrienden van Dennis van Metelen. Tot ieders verrassing reageerde hij met een persoonlijke videoboodschap. De ouders van Dennis kregen dankzij Humberto Tan de kans om hem persoonlijk te bedanken. Pharrell was zichtbaar ontroerd. ‘’Ik voel me heel nederig’’, zei de zanger tegen de moeder van Dennis.

Pharrell Williams

Eenmaal terug aan tafel bleef Pharrell in RTL Late Night praten over het bijzondere moment. ‘’Zulke dingen kun je niet zien aankomen. Alles moet precies bij elkaar komen. Als ze jouw nummer er dan uit pikken... Hun zoon werd begraven met dat nummer. Dat is heftig. Ik vind het een eer dat iets van mij die dag een beetje draaglijker heeft kunnen maken. Dat ik iets positiefs kon bijdragen’’, aldus Pharrell Williams.

Bekijk hier de uitzending terug.

Reageren