That Awkward Moment

Zac Efron en Miles Teller moeten wel single blijven in That Awkward Moment

Viaplay TV - zaterdag 24 februari om 22:18

© Entertainment One Benelux.
Waar moet je heen als je vriendin je dumpt, of als je maar niet aan de vrouw raakt? Juist: je beste vrienden. Die slepen je door alle liefdesbeslommeringen heen, zo blijkt wel in That Awkward Moment.

Mikey, Daniel en Jason zijn al jaren vrienden. Ze steunen elkaar door dik en dun, ook al verschilt hun kijk op relaties nogal: Mikey is netjes getrouwd, Daniel en Jason scharrelen er nog steeds vrolijk op los.

That Awkward Moment

En dan krijgt Mikey (Michael B. Jordan) ineens te horen dat zijn vrouw wil scheiden. Ook Jason (Zac Efron) heeft liefdesperikelen: hij wordt gedumpt, al wist hij eigenlijk niet eens dat hij een relatie had. Daniel (Miles Teller) is gewoon lekker ouderwets vrijgezel.

Als ze horen dat Mikey gaat scheiden, doen Jason en Daniel wat vrienden nu eenmaal doen. Ze steunen hem. Dat gaat in The Awkward Moment niet alleen gepaard met de nodige drinkgelagen. Het drietal legt ook een eed af: zolang Mikey liefdesverdriet heeft, blijven ze alledrie vrijgezel.

Flierefluiters

Zal je net zien dat flierefluiters Daniel en Jason net op dat moment allebei écht verliefd worden. Voor het eerst in hun leven. Blijven ze trouw aan hun belofte aan Mikey? Of vallen ze voor de charmes van Ellie (Imogen Poots) en Chelsea (Mackenzie Davis)? Je ziet het in That Awkward Moment.

Het script van de film was in 2010 al klaar, maar het zou nog tot 2014 duren voordat de film het levenslicht zag. In de tussentijd waren de makers druk bezig een productiemaatschappij te vinden die het aandurfde een romkom rond een stel mannelijke vrienden te maken. Pas toen ze in 2012 Zac Efron voor een rol wisten te strikken, kwam het balletje echt aan het rollen.

Meer over