The Age of Adaline

Netflix-hit The Age of Adaline met Blake Lively te zien op RTL8

RTL 8 - dinsdag 2 mei om 20:28

© Lakeshore Ent / Dutch Film Works.
Adaline is in The Age of Adaline 29. En dat is ze al sinds 1937. Sinds een bizar ongeluk in dat jaar is ze geen dag ouder meer geworden.

Sta je jezelf toe om van iemand te houden als je weet dat iedereen van wie je houdt vóór jou zal sterven en dat je altijd alleen achter zult blijven?

The Age of Adaline

Dat is de vraag die Adaline (Blake Lively) zichzelf continu moet stellen in The Age of Adaline. Adaline was 29 toen ze in 1937 betrokken raakte bij een bizar ongeluk.

Sindsdien is ze geen dag ouder meer geworden. Anno 2015 is Adaline dus nog steeds een vrouw van 29.

Omdat ze niet kan sterven, houdt ze mensen op afstand. Iemand dichtbij laten komen maakt het onvermijdelijke afscheid immers alleen maar moeilijker.

En dan is daar ineens die ene persoon die het wél lukt om door haar pantser heen te breken: Ellis (Michiel Huisman). Laat Adaline hem wel toe?

En wat gebeurt er als Ellis' vader in Adaline een oude vlam denkt te herkennen?

Michiel Huisman

Michiel Huisman speelt in The Age of Adaline zijn eerste hoofdrol in een Hollywoodfilm. Eerder had hij hier en daar al wat kleinere rolletjes.

Ook was Huisman te zien in de serie Game of thrones.

Geinig feitje: het is de tweede keer dat Michiel een personage speelt dat Ellis heet. In World War Z deed de Nederlandse acteur dat ook al eens.

Meer over