The Animal

Het dierlijk instinct van Rob Schneider

SBS 9 - vrijdag 5 november om 20:30

© Polsat/HBO/AXN
De wetenschap staat voor niets in The Animal. Na een zwaar verkeersongeluk is Marvin op sterven na dood. Doktoren redden zijn leven door zijn organen te vervangen voor dierlijke exemplaren.

Al sinds hij nog maar een klein Marvinnetje was heeft Marvin (Rob Schneider) één grote droom: hij wil politieagent worden. Omdat hij keer op keer zakt voor het toelatingsexamen van de politieacademie, moet hij die droom nu laten varen.

The Animal

Dat is een pijnlijke beslissing, maar Marvin kan eigenlijk niet anders. Door die droom op te geven, maakt hij ook weer plaats voor nieuwe plannen. Tenminste, dat is de bedoeling. Het loopt anders: Marvin raakt betrokken bij een ernstig ongeluk. Hij is op sterven na dood, maar een krankzinnige wetenschapper redt hem het leven. Hoe? Hij vervangt Marvins beschadigde organen door dierlijke exemplaren.

Dat doet Marvin in The Animal allesbehalve kwaad. Door zijn nieuwe dierlijke instincten heeft hij nu ineens wél de vaardigheden die hij nodig heeft voor een baan bij de politie.

Rob Schneider

Dat is niet het enige wat Marvin overhoudt aan de creativiteit van zijn redder: hij begint in The Animal behoorlijk wat dierlijke trekjes te vertonen. En dat is lang niet altijd handig. Want wie zit er nou te wachten op een politieagent die helemaal wild wordt als hij een frisbee ziet? Of eentje die zich continu zit te krabben?

De frisbee die Rob Schneider met zijn mond uit de lucht plukt is trouwens niet echt: het is een met de computer geanimeerde werpschijf.

Meer over