John Cusack staat voor een lastige laatste klus in actiefilm The Bag Man

3 september 2021 10:46 | kijktips | Door Jorrit van Broekhoven

© Vivacom Arena
De laatste klus van crimineel Jack is simpel. Hij hoeft alleen maar in een motelkamer te wachten op ene Dragna. Als die er is, moet hij hem een tas geven. Klinkt allemaal vrij eenvoudig, maar dat is het natuurlijk niet in de actiefilm The Bag Man.

De jaren beginnen een beetje te tellen voor crimineel Jack (John Cusack). Eigenlijk is hij gewoon een beetje klaar met het wereldje. Hij wil rust. Maar eerst moet hij nog een klus doen.

The Bag Man

Die klus is op het eerste gezicht heel simpel. Jack moet een tas ophalen en die later overhandigen aan ene Dragna (Robert De Niro). In de tussentijd zit Jack in kamer 13 van een verlaten motel. En wat er ook gebeurt: hij mag niet kijken wat er in de tas zit. Onder geen beding. Het kan haast niet anders of die klus is niet zo eenvoudig als hij lijkt. En warempel: Jack heeft in The Bag Man nauwelijks voet in het motel gezet als de problemen al beginnen.

John Cusack

Sowieso is het in het motel een stuk drukker dan Jack prettig vindt. Hij had gehoopt het alleen met uitbater Ned (Crispin Glover) te hoeven dealen. Mooi niet dus. Er lopen ook nog een Oost-Europese gangster (Martin Klebba) en een pooier rond. En dan is er ook nog prostituee Rivka (Rebecca Da Costa). Is zij wel wie ze zegt te zijn? Je ziet het in The Bag Man.

Meer over