The beast must die

Billy Howle bijt zich vast in The Beast Must Die

NPO 2 - zaterdag 13 november om 22:10

© AMC
Frances komt in deze nieuwste episode van The Beast Must Die dichter bij de man die zij verantwoordelijk houdt voor de dood van haar zoontje. Intussen heeft rechercheur Strangeways zich ook vastgebeten in de zaak. Hij vraagt zich af wat Frances komt doen in het dorp.

Rouwende moeder Frances (Cush Jumbo) is er inmiddels in geslaagd om te infiltreren in het leven van de man die volgens haar verantwoordelijk is voor de dood van haar zoontje. Rechercheur Strangeways (Billy Howle) heeft zich in he Beast Must Die ook vastgebeten in de onopgeloste zaak, terwijl hij nog een persoonlijk trauma te verwerken heeft.

Billy Howle

Howle vertelde aan een Brits lifestylemagazine dat hij voor zijn rollen dicht bij zichzelf blijft. “Ze beginnen als een deel van me, en blijven ook altijd bij me. Onderdelen van mijn personages zwemmen jaren rond in mijn hoofd.” Bij die zwemmende personages hoort sinds dit jaar ook een Nederlander: Howle speelde in de succesvolle Netflixserie The Serpent de hoofdrol van de speurende diplomaat Herman Knippenberg.

Meer over