The Big Balance: de finale

Spannend: De finale van The Big Balance is aangebroken

SBS 6 - zaterdag 1 januari om 21:30

© Talpa
Na maanden voorbereiden en drie zenuwslopende afleveringen van The Big Balance is het grote moment aangebroken: wie van de deelnemers slaagt erin om succesvol te highlinen in een bittere tocht over de nok van de Johan Cruijff Arena?

Het is te hopen dat illusionist Hans Klok, surfkampioen Kiran Badloe, kickbokser Remy Bonjasky, voormalig K3'tje Klaasje Meijer, basketballer Chatilla van Grinsven en Dave Roelvink fris zijn, want vandaag (al is het dan geen live-uitzending) moet het gebeuren. De SBS6-sterren moeten zo foutloos mogelijk proberen te highlinen over de nok van de Johan Cruijff Arena, oftewel het lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn ver van de grond.

The Big Balance

Aan de overkant van die lijn, die ze hopelijk weten over te steken, wachten hun familie en vrienden op ze. Het blijft alleen tot het einde de vraag: wie heeft zijn angst het best onder controle? Wie blijft vol in focus? En het belangrijkste: wie weet uiteindelijk de winst te pakken? Aan presentatrice Hélène Hendriks de taak om de spanning op te bouwen.

Meer over