The big show met Ruben Nicolai

Ruben Nicolai verrast in The Big Show weer mensen in de slaapkamer

RTL 4 - zaterdag 3 december om 20:04

© RTL
Ruben Nicolai verrast ook in deze aflevering van The Big Show met Ruben Nicolai nietsvermoedende bezoekers van zijn show en ontvangt BN’ers. Een onderdeel van het programma is dat hij ’s nachts met een cameraploeg bij een stel een slaapkamer binnenloopt om een quiz te spelen.

Ruben Nicolai verrast nietsvermoedend publiek van zijn variétéshow The Big Show met Ruben Nicolai, doet spelletjes met hen en ontvangt BN’ers.

Midnight Gameshow

Vast onderdeel van de show is dat hij ’s nachts een slaapkamer binnenkomt en een slapend stel wakker maakt om een quiz met ze te spelen. “Een van hen zit in het complot en heeft ons de huissleutel gegeven. Soms lopen we met twaalf mensen tegelijk een slaapkamer in”, vertelde Nicolai bij Jinek. “Maar ook ik ben mijn nacht kwijt.”

Ruben Nicolai

De presentator is uitgegroeid tot een van de vaste gezichten van RTL 4. Sinds hij in 2015 van BNNVARA naar de commerciële zender overstapte, maakte hij zo’n twintig verschillende programma’s, van grote shows als The Masked Singer en Lego Masters tot het serieuzere De Erfgenaam.

Meer over