The biohack project

Monic Hendrickx doet mee aan The Biohack Project met duidelijk doel voor ogen

NPO 1 - maandag 25 september om 20:34

© KRO-NCRV
Extreem stressvolle situaties zijn een aanslag op zowel lichaam als geest. Dat merkt actrice Monic Hendrickx in deze aflevering van The Biohack Project. "Ik ben best een stresskip."

Extreem stressvolle situaties zijn zowel een aanslag op lichaam als geest. In The Biohack Project moeten de zes deelnemende BN’ers heel wat ondergaan met zware proeven.

The Biohack Project

Voor een van de kandidaten, actrice Monic Hendrickx, was deze grote druk een extra motivatie om mee te doen aan het programma. “Ik ben best een stresskip. Ik wil bruikbare stress kunnen hanteren en onnodige lozen, zodat ik beter in balans ben.”

Monic Hendrickx

Hendrickx speelde onder meer maffiamoeder Carmen van Walraven in Penoza. Ze liet al eens weten dat de draaidagen voor de langlopende serie slopend voor haar waren. “Je kunt mij altijd opvegen na de opnames van zo’n heel seizoen. Dat is op mijn leeftijd het resultaat van de fysieke stress na lange draaidagen”, vertelde ze aan Het Parool.

Wanneer is The Biohack Project op televisie te zien?

The Biohack Project is iedere maandag om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering is te zien op 25 september 2023.

Meer over