The biohack project

Rick Paul van Mulligen en Monic Hendrickx ondergaan heftige proeven in The Biohack Project

NPO 1 - maandag 11 september om 20:34

© KRO-NCRV
Govert Viergever is een biohacker. Uitgangspunt daarbij is dat iemand zijn lichaam als een systeem moet zien. In het nieuwe programma The Biohack Project daagt Viergever vijf bekende Nederlanders uit door ze allerlei tests te laten doen.

Govert Viergever is een biohacker. Uitgangspunt is dat iemand zijn lichaam als een systeem ziet. Met behulp van moderne technieken in combinatie met een holistische benadering kun je lichaam en geest in balans krijgen, zo is Viergevers overtuiging. Denk aan apps op je mobiele telefoon, een sporthorloge of hartslagmeter, naast methoden uit de topsport, wetenschap en coaching.

The Biohack Project

In het nieuwe programma The Biohack Project daagt oud-olympisch roeier Viergever vijf bekende Nederlanders uit om mee te gaan in zijn leer. Lize Korpershoek, Rick Paul van Mulligen, Monic Hendrickx, Défano Holwijn en Sjinkie Knegt leren alles over een betere stressbeheersing, focus en ontspanning. Midden in de drukke stad moeten de vijf tests ondergaan op grote hoogten en in het water.

The Biohack Project is vanaf 11 september iedere maandag te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over