The Boss

Melissa McCarthy vecht zich terug in The Boss

NET 5 - donderdag 21 september om 20:30

© Universal Studios
In The Boss vecht een veroordeelde zakenvrouw zich (letterlijk) terug om haar imago op te poetsen en haar plek op de apenrots te heroveren.

Michelle Darnell (Melissa McCarthy) is een van de rijkste vrouwen op aarde. Ze raakt alles kwijt als ze wegens gesjoemel op de beurs de cel in moet. Als ze weer vrijkomt, probeert Michelle haar imago op te vijzelen.

The Boss

Niet alleen haar imago trouwens, ze wil vooral ook weer haar fortuin terug. Daar doet ze in The Boss dan ook alles voor.

Michelle gaat over lijken om te krijgen wat ze wil: ze wil terug op die apenrots. Ze krijgt hierbij hulp van de brave, alleenstaande moeder Claire (Kristen Bell). 

Melissa McCarthy

Omdat het verhaal behoorlijk mager is, valt of staat The Boss met de rol van Melissa McCarthy. De enthousiaste comédienne is met haar drukke gedrag enorm aanwezig en dat vind je leuk. Of niet. De film is zo om haar heen gebouwd dat het soms wel een onemanshow lijkt. Peter Dinklage (Game of thrones) is in een geinige bijrol te zien, maar ook hij sneeuwt onder in het komische geweld van McCarthy. 

Meer over