The Bounty Hunter

Gerard Butler zit achter Jennifer Aniston aan

NET 5 - donderdag 24 september om 22:50

© Foto: © 2010 Columbia Pictures Industries, Inc. and Beverly Blvd LLC. All Rights Reserved.
Het klinkt als een simpele klus voor een premiejager: je eigen ex opsporen. Maar hoe moet het verder als je haar gevonden hebt?

Het zit premiejager Milo (Gerard Butler) meestal niet mee. Of hij nou altijd pech heeft of dat hij gewoon niet zo goed is in zijn werk, doet er niet eens toe. Het komt op hetzelfde neer: Milo is doorgaans weinig succesvol.

The Bounty Hunter

In The Bounty Hunter valt Milo eindelijk eens een keer met zijn neus in de boter. Zijn nieuwste opdracht lijkt hem op het lijf geschreven: hij moet misdaadjournalist Nicole Hurley (Jennifer Aniston) in de kraag vatten.

Dat moet voor Milo een eitje zijn. Nicole is zijn ex-vrouw. Hij kent haar van haver tot gort, dus weet hij ook waar ze meestal uithangt.

Was het maar zo simpel. Gehaaid als ze is, weet Nicole hem keer op keer om de tuin te leiden.

En als Milo haar dan eindelijk te pakken heeft, wordt al snel duidelijk waarom Nicole en hij geen stelletje meer zijn. Maar toch: om te overleven zullen ze samen moeten werken. Als dat maar goed gaat...

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston was geen eerste keus voor de hoofdrol in The Bounty Hunter. Voor de Friends-ster in beeld kwam hadden de producenten hun zinnen gezet op Sex and the city-actrice Sarah Jessica Parker.

Ze zullen geen spijt hebben gehad van hun keuze voor Aniston. Mede dankzij haar bracht de film ruim 130 miljoen dollar in het laatje.

 

 

 

Meer over