The Cold Light of Day

Henry Cavill raakt verstrikt in allerhande onfrisse zaken

Veronica - zaterdag 11 juni om 23:00

In The Cold Light of Day is Henry 'Superman' Cavill te zien als gewone man die min of meer per ongeluk verstrikt raakt in allerhande onfrisse zaken.

Beurshandelaar Will Shaw (Henry Cavill) laat in The Cold Light of Day de stress van zijn werk even achter zich: hij reist naar Spanje voor een zeilvakantie met zijn familie.

Bruce Willis

Dat klinkt heerlijk ontspannen, maar als Bruce Willis iemands vader speelt, kun je er donder op zeggen dat de zeilvakantie niet heel relaxed gaat verlopen.

En warempel: als Will na het boodschappen doen terug aan boord komt, is zijn hele familie spoorloos verdwenen. Niet veel later duikt pa plotseling weer op om Will te vertellen dat hij niet alleen vader is, maar ook een CIA-agent met een missie.

Hij heeft 24 uur de tijd om iets af te leveren bij de ontvoerders van de rest van de familie Shaw, anders leggen ze allemaal het loodje. De rest van The Cold Light of Day is dan ook een race tegen de klok.

The Cold Light of Day

Die race neemt hier en daar behoorlijk bizarre wendingen. Er komt werkelijk van alles voorbij.

Van een CIA-collega van papa Bruce die het slechte pad op is gegaan tot een Spaanse schone die ineens Wills halfzus blijkt te zijn en onduidelijk gedoe met agenten van de Israëlische geheime dienst.

Gelukkig stelt The Cold Light of Day daar wel het een en ander tegenover aan actiescènes en mooie beelden van Madrid.

Meer over