The Company Men

Hoe moet Ben Affleck zijn leven oppakken na het kwijtraken van zijn baan?

Viaplay TV - dinsdag 22 februari om 20:30

© \\ftp\ftp\teleclub
Het drama The Company Men volgt drie mannen die bij een groot bedrijf werken. Door een reorganisatie raken ze allemaal hun baan kwijt. Wat doet dat met hun levens?

Bij het bedrijf Global Transportation Systems vindt een grote reorganisatie plaats, terwijl de directeur enorme bonussen opstrijkt en een nieuw kantoor bouwt.

The Company Men

Bobby Walker (Ben Affleck) komt samen met zijn collega's Phil Woodward (Chris Cooper) en Gene McClary (Tommy Lee Jones) op straat te staan. De drie mannen moeten hun leven drastisch omgooien en afstand doen van hun statussymbolen.

Zo moet Bobby als hij de hypotheek niet meer kan betalen zijn Porsche verkopen. Ondanks alle tegenslagen blijft zijn vrouw Maggie (Rosemarie DeWitt) positief.

Bobby voelt zich in The Company Men ondertussen een enorme loser: hij kan maar geen baan vinden. Uiteindelijk moeten de Walkers hun huis verkopen en trekken ze bij Bobby's ouders in.

Ondertussen hebben Phil en Gene zo hun eigen problemen.

Ben Affleck

De cast van The Company Men is indrukwekkend. Hoofdrolspelers Ben Affleck, Chris Cooper, Tommy Lee Jones en Kevin Costner zijn samen goed voor zes Oscars en nog eens vier Oscarnominaties.

Ben Affleck is een beetje de vreemde eend in de bijt: hij is de enige van de vier die geen acteer-Oscar won. Hij ‘moet het doen’ met de Oscar voor het scenario van Good Will Hunting en die voor beste film voor Argo.

Meer over