The Contractor

Wesley Snipes vermoordt de verkeerde in The Contractor

RTL 7 - vrijdag 27 oktober om 23:06

© Sony Pictures
In The Contractor krijgt voormalig CIA-agent James Dial een nieuwe klus. Dat niet alleen: het is voor hem dé kans om een fout uit het verleden goed te maken.

Ooit werkte James Dial (Wesley Snipes) voor de CIA. Sinds zijn pensioen leidt hij een rustig leven op zijn ranch in Montana. Totdat zijn oud-werkgever weer een beroep op hem doet.

The Contractor

Dials voormalige chef Jeremy Collins (Ralph Brown) heeft een mooie opdracht voor hem. James moet in The Contractor de voortvluchtige terrorist Ali Mahmud Jahar omleggen. Dat is even een trip naar het verleden. Jaren geleden had Dial opdracht Jahar op te pakken. Die missie liep alleen grondig in de soep. Misschien dat hij die fout nu recht kan zetten?

Wesley Snipes

Voor Wesley Snipes kon zijn rol in The Contractor hem nog wel eens bekend voorkomen. Het is niet de eerste film waarin hij een voormalig CIA-agent speelt. In 2006 deed hij dat ook eens in The Detonator. Ook in die film krijgt zijn personage een nieuwe missie waarmee hij een fout uit het verleden goed hoopt te maken.

Meer over