The Courier

Olga Kurylenko bezorgt een gevaarlijk pakket in The Courier

RTL 7 - maandag 18 maart om 20:27

© Gareth Gatrell
Een koerier loopt tegen vele kogelregens aan als ze een pakje moet brengen naar de enige getuige van een moord door een misdaadbaas.

Nick Murch (Amit Shah) is de enige getuige van een moord door de machtige misdaadbaas Ezekiel Mannings (Gary Oldman). Hij wordt daarom streng bewaakt in een safehouse.

The Courier

Dit is de ultieme kans om Mannings eindelijk achter de tralies te krijgen. Maar Murch is niet veilig. Als een koerier (Olga Kurylenko) een pakketje bezorgt bij het safe house, is er een mislukte poging hem en haar te vermoorden. De koerier weet Nick te redden.

Ze neemt hem mee op haar motor en probeert hem koste wat het kost te beschermen. Weet ze hem veilig te houden zodat hij kan getuigen? Je ziet het in The Courier.

Olga Kurylenko

Toen regisseur en schrijver Zackary Adler en schrijver James Edward Barker het verhaal voor de The Courier onder handen kregen, veranderden ze het hoofdpersonage van een man naar een vrouw.

Adler zag de stoere vrouwelijke hoofdrol als een ode aan Sigourney Weaver in Alien.

Ze hadden ook al meteen een goede actrice in gedachten voor de rol: Olga Kurylenko. Barker had eerder met haar samengewerkt aan de horrorfilm Mara uit 2018 en wist dat de rol op haar lijf geschreven was.

Meer over