The Curse of Skinwalker Ranch

The Curse of Skinwalker Ranch is terug op History Channel

HISTORY - dinsdag 17 augustus om 20:30

© https://seac.bskyb.com/

In het tweede seizoen van The Curse of Skinwalker Ranch op HISTORY Channel zoekt een groep onderzoekers opnieuw naar de waarheid achter vreemde gebeurtenissen rondom het spookachtige landgoed.

In de meer dan tweehonderd jaar dat de Skinwalker Ranch in Utah bestaat heeft de Amerikaanse overheid – al dan niet in het geheim – daar onderzoek naar buitenaards leven gefinancierd. De ranch blijft namelijk maar verbazen als het aankomt op onverklaarbare – en dus mogelijk buitenaardse – gebeurtenissen. In die tijd blijft de ranch maar verbazen; zo zijn er zijn meerdere UFO-waarnemingen en bizarre dierverminkingen waargenomen. Het team hoopt met hernieuwd onderzoek antwoorden te vergaren en doet daarbij met gevaar voor eigen leven schokkende ontdekkingen.

Travis Taylor

Na het eerste seizoen van The Curse of Skinwalker Ranch – waarin Travis Taylor voor het eerst met een groep onderzoekers toegang kreeg tot de ranch in Utah en daarbij behoorlijk overdonderd werd – is het tweede seizoen het decor voor een spectaculair vervolg. Met geavanceerde technologie gaat Taylor, in het dagelijks leven ruimtevaartingenieur, natuurkundige wetenschapper en sciencefictionauteur, met zijn collega’s op zoek naar verklaringen voor honderden paranormale activiteiten op de ranch.

The Curse Of Skinwalker Ranch is vanaf 17 augustus tien weken lang om 20.30 uur te zien op HISTORY Channel.

Meer over