The Expendables 2

Oude actiehelden komen weer in actie in The Expendables 2

RTL 7 - zondag 9 april om 20:00

© Barney's Christmas, Inc. / Dutch Film Works.
In The Expendables 2 zijn Barney Ross en zijn huurlingen terug. Net als in het eerste deel laten ze hun spierbundels én hun wapens volop spreken.

In The Expendables 2 stuurt CIA-agent Church (Bruce Willis) Barney Ross (Sylvester Stallone) en zijn Expendables naar Oost-Europa om een vermist pakketje op te pikken uit een neergestort vliegtuig.

The Expendables 2

Ross wil in The Expendables 2 graag weten wat er in dat pakketje zit, maar dat wil (of kan) Church hem niet vertellen. Al met al lijkt het een vrij simpele opdracht.

Tot Ross en zijn mannen in het plaatsje Gazak aankomen. Daar blijkt dat The Expendables niet de enigen zijn die dat mysterieuze pakketje in handen willen krijgen.

Regisseerde Sly Stallone de eerste Expendables-film nog zelf, voor dit vervolg stond hij zijn regiestoeltje af aan Simon West. 

Arnold Schwarzenegger

Net als zijn voorganger zit ook The Expendables 2 bomvol oude actiehelden. Naast Sly, Bruce Willis en Dolph Lundgren doen er deze keer nóg meer toppers uit vervlogen tijden mee.

Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris en Jean-Claude Van Damme geven allemaal acte de présence. 

De krasse knarren laten stuk voor stuk zien dat ze er nog behoorlijk op los kunnen beuken. Bovendien zijn ze niet vies van een grapje.

Meer over