The flatshare

Fans van Beth O'Leary opgelet: The Flatshare nu ook te zien als tv-serie op NPO3

NPO 3 - dinsdag 31 oktober om 00:03

© AVROTROS
Om geld te besparen besluiten journalist Tiffy en verpleegkundige Leon een appartement te delen in de nieuwe romantische comedyserie The Flatshare. Omdat ze nooit op hetzelfde moment in de flat zijn, hoeven ze elkaar niet te zien.

Tiffy Moore en Leon Twomey delen een bed, maar hebben elkaar nog nooit ontmoet. Om de hoge kosten van het leven in de grote stad te drukken, hebben ze afgesproken om samen een appartement te huren. Journalist Tiffy mag van acht uur 's avonds tot acht uur 's ochtends in de flat en Leon, die nachtdiensten draait als verpleegkundige, de overige uren. Een briljante oplossing, maar al snel komen er irritaties én romantiek om de hoek kijken.

The Flatshare

De Britse comedyserie The Flatshare is gebaseerd op de luchtige debuutroman van Beth O'Leary, waarvan ruim een miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Hoofdrolspeelster Jessica Brown Findlay werd bekend als Sybil Crawley in Downton Abbey en haar tegenspeler Anthony Welsh was eerder te zien in Fleabag en Hanna.

The Flatshare is vanaf 31 oktober wekelijks zo rond middennacht te zien bij AVROTROS op NPO3. Liever een ander moment kijken? De serie is ook te zien via NLZiet en NPO Start/Plus.

Meer over