The following events are based on a pack of lies

Gloednieuwe thrillerserie The Following Events Are Based on a Pack of Lies van start bij BBC First

BBC First - zondag 22 oktober om 21:00

© BBC First
Maak je klaar voor een serie waarbij je niet kunt stoppen met kijken. Het gloednieuwe The Following Events Are Based on a Pack of Lies is namelijk vanaf 22 oktober te zien bij BBC First.

Deze spannende thrillerserie gaat over twee vrouwen die hun krachten bundelen om een geraffineerde oplichter een koekje van eigen deeg te geven.

Hoteldebotel

Succesvol auteur Cheryl loopt op een dag de charmante ondernemer Robert Chance tegen het lijf. Hij lijkt als een blok voor haar te vallen en niets staat een rooskleurige toekomst in de weg. Of toch wel?

Meedogenloze oplichter

In werkelijkheid is Robert een gewetenloze fraudeur. Eentje waarvan de hardwerkende Alice eerder slachtoffer is geworden. Hij maakte alles wat ze had kapot en staat nu op het punt om hetzelfde te doen met Cheryl.

Bekijk ook: alles over de hitseries van BBC First

Zoete wraak

Gelukkig laat Alice het er niet bij zitten. Ze is uit op wraak, maar hoever is ze bereid te gaan om Cheryl van de waarheid te overtuigen?

The Following Events Are Based on a Pack of Lies is onderdeel van BBC First Finds. Goede verhalen zijn vaak moeilijk te vinden. Laat ze daarom naar jou toe komen via BBC First! De serie is vanaf 22 oktober 2023 elke zondag om 21:00 uur te zien bij de zender.

Meer over