The Foreigner

Kriskras door Europa met Steven Seagal in The Foreigner

RTL 7 - woensdag 19 juli om 22:33

© Sony Pictures
Voormalig geheim agent Jonathan Cold werkt in The Foreigner als freelancedetective. Wanneer hij op een dag een geheimzinnig pakketje moet afleveren in Duitsland, raakt hij in de problemen.

Jonathan Cold is een voormalig geheim agent. Tegenwoordig verdient hij de kost als freelancer. Tegen betaling koeriert hij pakketjes en strikt geheime informatie van A naar B en terug.

Steven Seagal

In The Foreigner komt Alexander Marquee  (Philip Dunbar) met een verzoek bij Jonathan (Steven Seagal). Hij moet een pakje van Frankrijk naar Duitsland vervoeren.

Eigenlijk heeft Cold daar maar weinig trek in: hij wil stoppen met zijn werk. Met tegenzin neemt hij het pakketje aan en gaat toch op pad.

Dat had hij misschien beter niet kunnen doen. Wat er in het pakje zit? Jonathan heeft geen idee. Wel heeft hij al snel door dat er heel wat mensen zijn die het maar wat graag in handen krijgen. 

Zoals het een Steven Seagal-personage betaamt staat Jonathan ouderwets zijn mannetje, maar of dat genoeg is om hem en het pakje heelhuids op de bestemming te krijgen...

The Foreigner

Jonathan reist in The Foreigner half Europa door met zijn mysterieuze pakje. Daarbij neemt hij niet altijd de kortste route.

Zo komt hij terwijl hij vanuit Frankrijk onderweg is naar Duitsland in Polen terecht. Toch wel een beetje een omweg.

Om het Europese feestje compleet te maken, krijgt hij ook nog eens een stel Denen achter zich aan.

Meer over