The General's Daughter

John Travolta lost een moord op

RTL 7 - donderdag 30 juli om 20:29

© http://www.3plus.ch/unternehmen/presse
Een legerbasis in de staat Georgia is in rep en roer na de gruwelijke moord op een militair. Dat het slachtoffer de dochter is van een belangrijke generaal maakt de zaak er niet eenvoudiger op.

Kapitein Elisabeth Campbell houdt zich op Fort MacCallum in Georgia bezig met de psychologie van oorlog. Tot ze dood wordt gevonden.

The General's Daughter

Elisabeth, de dochter van generaal Campbell (James Cromwell), is op gruwelijke wijze vermoord. Het leger stuurt Paul Brennan (John Travolta) en zijn ex Sarah Sunhill (Madeleine Stowe) naar de basis om de moord te onderzoeken.

Zij ontdekken in The General's Daughter dat er op de legerbasis behoorlijk wat potentiële daders rondlopen. Het zou zelfs zomaar kunnen dat palief meer weet van Elisabeths dood dan hij wil vertellen.

John Travolta

Voordat ze John Travolta de hoofdrol in The General's Daughter gaven, hadden de producenten een paar andere acteurs op het oog. Michael Douglas bedankte voor de eer.

De producenten dachten ook nog aan Bruce Willis en John Cusack, maar uiteindelijk kwamen ze bij Travolta uit.

De acteur probeerde de filmmakers nog over te halen om zijn vrouw Kelly Preston te casten als Sarah Sunhill, maar dat ging niet door. 

Meer over