The Girl on the Train

Wat heeft Emily Blunt gedaan?

NET 5 - vrijdag 23 april om 23:00

© Entertainment One Benelux
Tijdens een treinritje naar je werk kun je van alles doen: slapen, een krantje lezen, een beetje uit het raam staren. Rachel gebruikt haar treinreis om mensen te bespioneren.

Rachel heeft vooral aandacht voor een stelletje dat in het huis naast het spoor woont. Ze ziet Megan (Haley Bennett) en Scott (Luke Evans) als het perfecte koppel.

The Girl on the Train

Zelf is Rachel (Emily Blunt) gescheiden. Het gelukkige liefdespaar Megan en Scott doet haar terugdenken aan betere tijden.

Gek toeval: Megan werkt als kindermeisje voor Rachels ex-man en zijn nieuwe vrouw Anna (Rebecca Ferguson). Niet dat Rachel dat weet, maar toch.

Aan het bespieden van gelukkige koppeltjes komt een einde als Megan ineens verdwijnt. Weet Scott iets van haar verdwijning?

Rachel besluit het in The Girl on the Train op eigen houtje uit te gaan zoeken. Al is het maar omdat ze op de nacht dat Megan verdween zo dronken was dat ze niet meer weet wat ze heeft gedaan.

Misschien heeft ze met haar dronken hoofd zelf wel iets met Megan gedaan...

Emily Blunt

The Girl on the Train is een verfilming van het gelijknamige boek van Paula Hawkins. In Nederland is dat boek uitgebracht als Het meisje in de trein.

Hawkins’ boek verscheen in 2015 en stond ruim vier maanden lang in de bestsellerlijst van de New York Times. Het is de snelst verkopende roman ooit.

Om er geloofwaardig uit te zien in de scènes dat ze dronken was, droeg Emily Blunt speciale contactlenzen. Daardoor zag het eruit alsof ze bloeddoorlopen ogen had.

Meer over