The good doctor

Afscheid van geliefd personage in herhaling The Good Doctor

RTL 8 - maandag 4 juli om 19:30

© http://rtlklub.sajtoklub.tv
Het wordt een zware seizoensfinale voor de trouwe kijkers van The Good Doctor. Neils verwondingen zijn niet meer te behandelen. Zijn collega’s nemen een voor een afscheid van de chirurg. Shaun moet een moeilijke beslissing nemen.

Het wordt een zware seizoensfinale van The Good Doctor. Shaun (Freddie Highmore) en Vera (Marin Ireland) zitten sinds de aardbeving van de vorige aflevering vast in een kelder die volgelopen is met water. Om haar en zichzelf te redden, moet Shaun een moeilijke beslissing nemen. Daarbij maakt hij zich zorgen om Lea (Paige Spara), die in hetzelfde gebouw zit.

Nicholas Gonzalez

Verder neemt de serie afscheid van een geliefd personage van het eerste uur: dr. Neil Melendez (Nicholas Gonzalez). De chirurg raakte gewond tijdens de aardbeving en al willen zijn collega’s er alles aan doen om hem in leven te houden, ze kunnen hem niet helpen. Een voor een nemen ze afscheid van Neil.

Voor treurige fans is er ook goed nieuws: eerder kondigden de producenten aan dat er een zesde seizoen van The Good Doctor komt. (HH)

Meer over