The good doctor

Freddie Highmore staat voor een enorm dilemma in The Good Doctor

RTL 8 - maandag 31 juli om 20:28

© ABC
Shaun Murphy is in deze aflevering van The Good Doctor blij dat Jared Kalu weer terug is als arts in het St. Bonaventure-ziekenhuis. Wel vindt hij het moeilijk dat hij goed bevriend is met Jared, maar zich tegelijkertijd moet gedragen als zijn baas.

De terugkeer van Jared Kalu (Chuku Modu) plaatst Shaun Murphy (Freddie Highmore) voor een dilemma in deze aflevering van The Good Doctor. De chirurg wil zich zo graag bewijzen dat hij af en toe de gemakkelijkste weg kiest. Moet Shaun hem benaderen als zijn vriend, of als zijn baas?

The Good Doctor

Samen met Glassman en Jordan Allen voeren de artsen een moeilijke operatie uit op een meisje met een goedaardige tumor in de hersenen, waardoor ze voortdurend onbedaarlijk moet lachen.

Spin-off

Tijdens dit seizoen van The good doctor lanceerde schrijver en producent David Shore de spin-off The good lawyer. In deze juridische dramaserie speelt Kennedy McMann de rol van Joni DeGroot, de advocaat met een obsessieve-compulsieve stoornis die zich ook al even in The good doctor liet zien.

Meer over