The good doctor

Shauns rampzalige eerste afspraakje in The Good Doctor

RTL 8 - dinsdag 7 juni om 19:31

© http://rtlklub.sajtoklub.tv
Shaun had een eerste afspraakje met Carly en vertelt in deze aflevering van The Good Doctor hoe het is verlopen. Het nieuwe hoofd van de operatieafdeling wil de trainees meer zelfstandig laten doen, ook bij operaties. Morgan en Alex concurreren met elkaar.

Seizoen drie van de medische dramaserie The Good Doctor begint veelbelovend voor Shaun Murphy (Freddie Highmore): hij heeft een date met Carly (Jasika Nicole). Achteraf vertelt hij hoe zijn afspraakje is verlopen.

The Good Doctor S3

In het San Jose St. Bonaventure Hospital besluit het nieuwe hoofd van de operatieafdeling de trainees meer taken zelfstandig te laten uitvoeren, ook bij operaties. Voor Morgan Reznick (Fiona Gubelmann) en Alex Park (Will Yun Lee) is dit het sein om de competitie met elkaar aan te gaan. Beiden willen de leiding nemen wanneer een oudere patiënt onder het mes gaat.

Intussen vecht Shaun voor het leven van een pasgetrouwde vrouw. Haar toekomst ziet er helemaal niet rooskleurig uit en Shaun denkt dat een ongebruikelijke operatie de vrouw kan redden. (HH)

Meer over