The good doctor

Obsessie met autopsie

RTL 8 - maandag 20 juli om 21:29

© © Jeff Weddell / Die Verwendung ist nur bei redak / American Broadcasting Companies, / © 2018 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.
Shaun raakt geobsedeerd door de dood van een Jane Doe. Hij wil per se een autopsie uitvoeren om te ontdekken wat de overlijdensoorzaak is. Claire en Morgan buigen zich over een student die meerdere persoonlijkheden heeft.

Na de breuk met Carly behandelt Shaun (Freddie Highmore) een Jane Doe die overlijdt zonder dat hij weet wat de oorzaak is. In The good doctor wil hij een autopsie uitvoeren om te ontdekken wat precies de overlijdensoorzaak was. Er is alleen een probleem: de identiteit van de vrouw is niet bekend, dus kan hij haar familie niet om toestemming vragen.

Antonia Thomas

Zijn obsessie met de autopsie doet zijn relaties binnen het ziekenhuis geen goed. Claire (Antonia Thomas) en Morgan (Fiona Gubelmann) buigen zich over een student die meerdere persoonlijkheden heeft. Tijdens de behandeling komen ze voor een mysterie te staan. De regie van deze aflevering is in handen van hoofdrolspeler Freddie Highmore. Voor de serie nam hij al meerdere keren op de regisseursstoel plaats.

Meer over