The Good Ship murder

De Britse serie The Good Ship Murder maakt zijn debuut op Star Channel

STAR - maandag 11 december om 20:00

© Channel 5
Voormalig rechercheur Jack Grayling is zanger op een cruiseschip. Zijn oude beroep komt van pas, want op elke reis vindt er wel een moord plaats. In de nieuwe misdaadserie The Good Ship Murder werkt hij samen met eerste officier Kate Woods.

Jack Grayling heeft zijn beroep van rechercheur opgegeven voor een ontspannen baan als zanger aan boord van een cruiseschip. Toch laait zijn speurdersinstinct weer op, want op elke tocht van het schip vindt er wel een moord plaats. In de eerste aflevering van de nieuwe Britse misdaadserie The Good Ship Murder buigen Grayling en eerste officier Kate Woods (Catherine Tyldesley) zich over een moord in de Franse kustplaats La Rochelle.

Shayne Ward

Voor de rol van Grayling vonden de makers van The Good Ship Murder de perfecte vertolker in Shayne Ward. Voordat Ward zijn acteerdebuut maakte in Coronation Street had hij namelijk een succesvolle zangcarrière. In 2005 brak hij door als winnaar van de talentenjacht The X Factor, waarna hij twee platina albums uitbracht.

Wanneer is The Good Ship Murder op televisie te zien?

The Good Ship Murder is vanaf deze maandag 11 december wekelijks om 20:00 uur met een dubbele aflevering te zien op Star Channel. Voorheen was dit FOX.

Meer over