The Graham Norton show

Graham Norton opent de deuren van The Graham Norton Show voor Kevin Hart en Jodie Comer

Com. Centr. - maandag 15 januari om 21:26

© Still van YouTube-account (

Graham Norton is terug. Na twee weken afwezigheid brengt hij in deze gloednieuwe aflevering van The Graham Norton Show weer diverse Amerikaanse en Britse sterren samen. Met deze week: Kevin Hart, Jodie Comer, Sofia Vergara en Alan Cumming.

Of je nu houdt van lachen tot je buikpijn hebt, meeslepend drama, betoverende muziek of spannende misdaadverhalen, deze aflevering heeft voor ieder wat wils.

Kevin Hart

In deze gloednieuwe aflevering van The Graham Norton Show opent de charismatische Britse talkshowhost opnieuw de deuren voor een scala aan bekende gezichten, waaronder voor de veelzijdige Kevin Hart. In ons kikkerland staat hij vooral bekend als zowel acteur, producent als komiek. Hij komt langs om te praten over de nieuwste toevoeging aan zijn indrukwekkende cv: Lift.

Kevin Hart kruipt in deze zinderende film, die sinds 12 januari te zien is op Netflix, in de huid van Cyrus Whitaker, de leider van een internationale roversbende. Samen met zijn team waagt hij zich aan een klus om 500 miljoen dollar aan goud te stelen uit een passagiersvliegtuig, zwevend op 12 kilometer hoogte.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk dan de onderstaande trailer.

 

The Graham Norton Show

De andere gasten zijn uiteraard ook niet voor niets gekomen. De sensationele Jodie Comer, bekend van Killing Eve, schittert ook in The Graham Norton Show en deelt meer over haar rol in de Britse overlevingsfilm The End We Start From. Ondertussen zal Modern Family-ster Sofia Vergara praten over de Netflix-serie Griselda, waarin ze een zakenvrouw vertolkt die zich ontpopt tot een meedogenloze drugsbarones.

Verder geeft de Schots-Amerikaanse ster Alan Cumming een voorproefje van zijn nieuwste cabaretshow Alan Cumming is Not Acting His Age. En als kers op de taart sluit Tom Odell de avond af met zijn nieuwste single Black Friday.

The Graham Norton Show is - na twee weken aanwezigheid - vanaf vandaag weer iedere maandag om 21:30 uur te zien op Comedy Central. 

Meer over