The Graham Norton show

Geniet van The Graham Norton Show en The Daily Show op Comedy Central

Com. Centr. - maandag 18 maart om 21:25

© YouTube

Als je bent uitgekeken op de Humberto's, Sophies en Vandaag Insides van deze wereld, zit je bij Comedy Central aan het juiste adres. Deze van oorsprong Britse tv-zender zendt geregeld The Graham Norton Show en The Daily Show uit.

En vandaag is geen uitzondering.

The Graham Norton Show

Als je dol bent op entertainment in de breedste zin van het woord, zit je vandaag garant bij Comedy Central. In een gloednieuwe aflevering van The Graham Norton Show ontvangt de beroemde Britse presentator namelijk niet alleen topacteurs als Kate Winslet, Cate Blanchett en Adrian Lester, maar ook topartiesten Dua Lipa en Justin Timberlake.

Die eerste kennen we in Nederland natuurlijk vooral als Rose in Titanic, maar zelfs nu - zo'n 27 jaar na het uitkomen van die adembenemende film - zit ze nog altijd niet stil. De actrice heeft een rol weten te bemachtigen in de HBO MAX-serie The Regime, een Brits-Amerikaanse miniserie met onder andere Jennifer Lawrence, Hugh Grant en de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts. En de trailer hiervan beloofde eerder al veel goeds.


The Daily Show

Voor de fans van The Daily Show hebben we echter deze week wat minder leuk nieuws. De vaste presentatoren, waaronder de onlangs teruggekeerde Jon Stewart, genieten nog altijd van een welverdiende vakantie. Maar geen zorgen, op 25 maart zijn ze weer terug en ongetwijfeld met een boeiende uitzending. Met de naderende Amerikaanse verkiezingen op de planning valt er immers genoeg te bespreken.

Wil je niets missen? The Graham Norton Show is op maandag 18 maart vanaf 21:30 uur te zien op Comedy Central. Vanaf 25 maart kijk je ook weer iedere maandag t/m donderdag om 22:30 uur naar The Daily Show.

Meer over