The Hangover

Vrijgezellenfeest loopt compleet uit de hand in The Hangover

Paramount - maandag 15 mei om 20:30

© http://info.sky.de/
In The Hangover loopt een vrijgezellenfeest compleet uit de hand. De avond in Las Vegas eindigt met een baby in de kast, een tijger in de badkamer en een vermiste bruidegom.

Doug (Justin Bartha) staat in The Hangover op het punt om te trouwen. Zijn beste vriend Phil (Bradley Cooper) wil dat niet voorbij laten gaan zonder een volwaardig vrijgezellenfeest.

Zach Galifianakis

Samen met vriend Stu (Ed Helms) en Dougs prettig gestoorde zwager Alan (Zach Galifianakis) reizen ze af naar de vrijgezellenplek bij uitstek: Las Vegas. Op het dakterras proosten de mannen met een Jägermeister op de avond.

De volgende dag is die avond niet meer dan een mistige waas met verregaande gevolgen. De stand van zaken is ’s ochtends als volgt: hun suite is een ravage, Stu mist een tand, er zit een baby in de kast, Doug is spoorloos en er banjert een tijger rond in de badkamer. Wat is er in godsnaam gebeurd?

Stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes op hun plek. Hopelijk leiden die hen naar de vermiste bruidegom die de volgende dag zijn jawoord moet geven.

The Hangover

The Hangover won in 2010 een Golden Globe voor beste komedie. De makers hadden de smaak te pakken en kwamen in 2011 en 2013 met The Hangover Part II en III. De 'Wolfpack' weet zich in deze vervolgen ook weer flink in de nesten te werken.

Meer over