The Hangover Part III

De Wolf Pack gaat terug naar Las Vegas in The Hangover Part III

Veronica - donderdag 8 februari om 22:32

© ftp://193.138.67.49
In The Hangover Part III keren Alan, Phil, Stu en Doug voor het laatst terug naar Las Vegas. De heren hebben deze keer geen kater, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze hebben geleerd van hun fouten.

Als Phil, Stu en Doug te horen krijgen dat de vader van Alan is overleden, besluiten de drie mannen hem mee op sleeptouw te nemen. Ze hebben met z’n vieren al veel ellende meegemaakt, maar deze keer gaat er absoluut niets verkeerd. Althans, dat hopen ze.

The Hangover Part III

Het loopt in The Hangover Part III onderweg naar Arizona al helemaal anders dan gepland. Eerst drukt een meedogenloze gangster hun auto van de weg. En dan wordt Doug (Justin Bartha) ook nog eens gegijzeld.
Om hem vrij te krijgen, moeten Stu (Ed Helms), Phil (Bradley Cooper) en Alan (Zach Galifianakis) op zoek naar de altijd vervelende Mr. Chow (Ken Jeong). Chow heeft miljoenen dollars gestolen en die moeten Phil, Stu en Alan zien terug te vinden.

Daarom gaan ze naar Las Vegas, de plek waar het in The Hangover allemaal begon. Tijdens hun zoektocht komen ze ook nog een aantal oude bekenden tegen.

Zach Galifianikis

De vier hoofdrolspelers zegden toe mee te doen aan The Hangover Part III op voorwaarde dat er geen vierde deel zou komen. Vooral Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis vonden dat de rek er voor de Wolfpack wel zo’n beetje uit was.

In 2012 was Zach Galifianakis flink aan het afvallen. Toen de opnames voor de film begonnen, was hij zo veel gewicht kwijt dat hij een nepbuik moest dragen.

Meer over