The heart guy

Het vijfde seizoen The Heart Guy te zien bij Net5

NET 5 - dinsdag 31 oktober om 20:30

© Talpa
In het vijfde seizoen van The Heart Guy is het verre van rustig in Whyhope. Omdat in het ziekenhuis asbest is aangetroffen, worden de patiënten overgeplaatst naar een dierenkliniek. Intussen wil hartchirurg Hugh Knight het stadje verlaten.

Wie dacht dat het vijfde en tevens laatste seizoen van The Heart Guy saai zou worden, heeft het mis. Het stadje Whyhope heeft het zwaarder dan ooit en het is de vraag hoe alle inwoners hier weer uit gaan komen.

The Heart Guy

Het vijfde seizoen van The Heart Guy begint dan ook met Whyhope in een staat van crisis, geconfronteerd met droogte, bosbranden en overstromingen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt het lokale ziekenhuis gesloten vanwege de ontdekking van asbest, waardoor de inwoners zonder toegang tot medische zorg achterblijven. Patiënten worden geëvacueerd en naar het lokale dierenziekenhuis overbracht, wat leidt tot nogal onverwachte momenten.

Rodger Corser

Hugh, gespeeld door de altijd charismatische Rodger Corser, keert terug naar Sydney, overtuigd dat het ziekenhuis voorgoed gesloten zal blijven. Verder keren Charlie (Nicole da Silva) en Matt (Ryan Johnson) juist fris terug uit Duitsland, omdat ze hebben ontdekt dat hun brouwerij online negatieve reacties heeft ontvangen. De bron van de kritiek blijkt verrassend te zijn, wat de spanning tussen de twee alleen maar verhoogt.

Benieuwd hoe dit afloopt? The Heart Guy is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over