The Heartbreak Kid

Is Ben Stiller met de verkeerde vrouw getrouwd?

Com. Centr. - zondag 30 augustus om 20:00

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Het zit Eddie niet mee in de liefde. Zelfs niet als hij eindelijk in het huwelijksbootje stapt. Tijdens zijn huwelijksreis met Lila ontmoet hij Miranda. Wat nou als niet Lila, maar Miranda de vrouw van zijn leven is?

Eddie (Ben Stiller) heeft nooit veel geluk gehad in de liefde. Tot hij Lila (Malin Akerman) tegenkomt. Het is liefde op het eerste gezicht. Ze kennen elkaar nog geen twee maanden als ze besluiten te gaan trouwen.

The Heartbreak Kid

Is dat niet een beetje snel? Eddie denkt van niet: Lila is perfect voor hem. En hij voor Lila.

Al tijdens de huwelijksreis komt Eddie een beetje van dat idee terug. Dat begint nog redelijk onschuldig.

Lila zingt in de auto luidkeels mee met een liedje op de radio. En met het volgende liedje. En dat daarna. Enzovoort, enzoverder.

Toegegeven: ze heeft een goede stem, maar irritant is het wel. Als Lila in bed dan ook nog tot op het angstaanjagende af enthousiast blijkt te zijn, begint Eddie steeds meer te twijfelen.

Die twijfels worden in The Heartbreak Kid alleen maar sterker als Eddie Miranda (Michelle Monaghan) ontmoet. Zij voldoet, in tegenstelling tot Lila, helemaal aan Eddies ideaalbeeld.

Ben Stiller

Ben Stiller en zijn vader Jerry (die in de film Eddies vader speelt) vieren in The Heartbreak Kid een jubileum. De film verscheen twintig jaar na de eerste film waarin vader en zoon samen te zien waren: Hot Pursuit uit 1987.

In die twintig jaar was het vader-zoonduo in tien films te zien.

Meer over