The Infiltrator

Bryan Cranston gaat undercover

RTL 7 - woensdag 22 april om 20:29

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/

Bryan Cranston werd beroemd dankzij de serie Breaking bad. Daarin speelt hij de meedogenloze drugsdealer Walter White. In The Infiltrator staat Cranston aan de andere kant van de wet.

The Infiltrator

Hij speelt Bob Mazur, een undercoveragent die in de jaren 80 nauw betrokken is bij de war on drugs.

Mazur bedenkt in The Infiltrator een heel nieuwe benadering: in plaats van achter de drugs aan te gaan, moeten zijn collega’s en hij zich richten op de geldstromen. Alleen zo kunnen ze de grote jongens pakken.

Mazur biedt als zijn alter ego Bob Musella, een rijke zakenman, aan om geld wit te wassen voor het Medellínkartel van Pablo Escobar. 

Met succes: dankzij het werk van Mazur en zijn collega’s krijgen kopstukken uit de onderwereld zware straffen.

Bryan Cranston is indrukwekkend als de man die continu een rol moet spelen, vooral in de scènes waarin Mazur zich al improviserend uit benarde situaties redt.

Bryan Cranston

Bryan Cranston wilde goed voorbereid beginnen aan de opnames van The Infiltrator. Daarom zocht hij contact met de echte Robert Mazur.

In de tijd die de twee samen doorbrachten, lette de acteur goed op het gedrag van Mazur:

"Door tijd door te brengen met Bob kreeg ik een goed idee van wat er nodig is om twee zo verschillende levens te leiden," zei Cranston daarover.

"Bob doet dingen op een heel specifieke manier. Zelfs als hij zijn mouwen oprolt, moet dat op de juiste manier gebeuren. Ik vond het belangrijk om dat in de film te laten zien."

Meer over