The interior project vips

Edson da Graça en Leco van Zadelhoff bundelen hun krachten in The Interior Project VIPS

RTL 4 - dinsdag 11 april om 20:32

© RTL
Edson da Graça en Leco van Zadelhoff zijn de gezichten van The Interior Project VIPS, een nieuwe talentenjacht waarin alles draait om interieurstyling en -design. Zes bekende amateurstylisten laten hun creativiteit los op diverse projecten.

Edson da Graça houdt niet van stilzitten en dat komt goed uit, want sinds de komiek zijn handtekening zette onder een RTL-presentatiecontract is hij drukker dan ooit. Na zijn succesvolle debuut als quizmaster in The Floor en zijn pogingen koppelaar te spelen in Matched by Mom stort de veelzijdige programmamaker zich nu op The Interior Project VIPS.

The Interior Project VIPS

In dit nieuwe format draait alles om styling, interieurdesign en binnenhuisarchitectuur. BN'ers als Carolien Spoor, Shelly Sterk, Géza Weisz, Défano Holwijn, Ruth Jacott en Euvgenia Parakhina menen wel kaas te hebben gegeten van inrichting en dus mogen zij laten zien wat ze in huis hebben. Zo wagen ze zich onder meer aan een woonkamer, een kantoor, een kroeg en ook een complete hotelsuite moet eraan geloven.

Edson da Graça

Da Graça krijgt versterking van Leco van Zadelhoff die als stylist en visagist al decennia weet wat de trends zijn.

The Interior Project: VIPS is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Meer over