Carolien Spoor of Gèza Weisz?

Wie wint de grote finale van The Interior Project: VIPS 2023?

RTL 4 - dinsdag 16 mei om 20:30

© RTL
Na een wekenlange wedstrijd is de finale van The Interior Project VIPS aangebroken. Het zal ongetwijfeld zwaar worden, want dat is het al de hele reeks. Het was voor Ruth Jacott zelfs reden om op te geven.

Carolien Spoor, Défano Holwijn, Euvgenia Parakhina, Géza Weisz, Ruth Jacott en Shelly Sterk gingen de afgelopen tijd de strijd aan om de beste interieurontwerper te worden. Na een wekenlange wedstrijd is de finale van The Interior Project VIPS aangebroken en zijn enkel Carolien Spoor en Gèza Weisz nog in de race. Het zal aanpoten worden, want de strijd wordt alleen maar zwaarder dan die al was.

Ruth Jacott in The Interior Project VIPS

Het was voor zangeres Ruth Jacott zelfs een reden om op te geven. Ze won de derde aflevering, maar gaf aan niet verder te kunnen. "Het is lichamelijk véél te zwaar. Dus ik moet me helaas terugtrekken.” Expert Bob Sikkes was nog wel zo te spreken over haar idee en ook bij de groep was ze populair. Ze vertrok dan ook met opgeheven hoofd. "Ik heb genoten. Maar het gaat gewoon niet, inmiddels ben ik een oud wijffie.”

Meer over