Sandra Bullock en Keanu Reeves schrijven tijdreisbriefjes

31 December 2020 12:46 | kijktips | Door Televizier

© https://epg.p7s1digital.de
Keanu Reeves en Sandra Bullock schitterden in 1994 samen in de actiefilm Speed. Het zou een dikke tien jaar duren voor ze weer samen in een film zouden spelen. In 2006 was het in The Lake House eindelijk zover.

The Lake House is een romantisch drama over twee geliefden die van elkaar worden gescheiden door een gat van twee jaar in de tijd. Bullock speelt Kate, een vrouw die een huis aan de oevers van een meer in 2006 verruilt voor een appartement in de stad.

The Lake House

Vlak voor ze gaat verhuizen, laat ze in de brievenbus een briefje achter voor de nieuwe bewoner van The Lake House. Kate krijgt een brief terug van ene Alex (Keanu Reeves).

En dat is vreemd: volgens die brief is Alex namelijk in 2004 in het huis komen wonen. 

Hoewel Alex en Kate geen flauw idee hebben hoe het kan dat hun brieven door de tijd reizen, blijven ze elkaar schrijven. Tijdens die briefwisseling worden ze verliefd op elkaar.

Liefdesbrieven schrijven is mooi, maar Kate en Alex willen elkaar ook in de armen kunnen sluiten. Alleen: hoe doe je dat als je twee jaar van elkaar verwijderd leeft?

Keanu Reeves

Speed maakte in 1994 sterren van Keanu Reeves en Sandra Bullock. In de jaren na de actiekraker speelden ze zo ongeveer tegenover elke grote naam in Hollywood. In The Lake House zijn Reeves en Bullock voor het eerst in twaalf jaar weer samen te zien.

Wie ook in The Lake House te zien is: Willeke van Ammelrooy. De grande dame van het Nederlandse acteursgilde speelt de moeder van Sandra Bullock.

Meer over