The Larkins

Smullen met de Larkins in kerstspecial

BBC First - maandag 27 december om 21:00

© ITV Picture Desk
De kerstdagen mogen voor ons dan officieel voorbij zijn, maar dat geldt niet voor de familie Larkin. In deze bijzondere kerstaflevering van The Larkins, de historische comedyserie, staat één ding buiten kijf: de pannen en potten zijn goed gevuld. 

Het is Kerstmis bij de familie Larkins, bestaande uit autohandelaar Pop Larkin (Bradley Walsh), zijn vrouw Ma (Joanna Scanlan) en hun zes kinderen. En dat betekent dat er nog veel meer gegeten wordt dan gewoonlijk, maar dat niet alleen. In het dorp wordt namelijk gepraat over de pantomime (visueel theater, red) en de voortdurende golf van inbraken waar met name juffrouw Pilchester, de Noormannen en Johnny Delamere (Robert Bathurst) al slachtoffer van werden.

The Larkins

Terwijl PC Harness (Barney Walsh) zijn beperkte gaven gebruikt om de dader te vinden, brengen Mariette (Sabrina Bartlett) en Charley (Tok Stephen) hun liefde naar een hoger niveau. Pop en Ma zijn op hun beurt dolblij dat het paar weer terug is met kerst, maar wanneer Charley's ouders arriveren om de Larkin-familie te ontmoeten en het hele dorp zonder verlichting en verwarming zit na een stroomstoring, ontstaat er chaos. En tja, hoe los je dat nu op? 

Meer over