The last ship

Een politieke ramp

Veronica - maandag 26 oktober om 00:05

© © 2013 TURNER BROADCASTING SYSTEM, INC. A TIME WARNER COMPANY. ALL RIGHTS RESERVED. ALL TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF TURNER BROADCASTING SYSTEM INC.
Een onthulling met grote gevolgen voor president Michener, die stug doorgaat met de wederopbouw. Verder verschijnt in de VS een nieuwe politicus ten tonele. Wat heeft deze Howard Oliver voor plannen met het land?

De bemanning van de Nathan James heeft op de Aziatische wateren de handen vol aan kwaadaardige piraten en even ondoorgrondelijke als onwillige politici. Maar ook in de Verenigde Staten loopt het niet bepaald soepel in The last ship. Het land mag dankzij kapitein Chandler (Eric Dane) dan wel beschikken over een vaccin tegen het virus dat de wereldbevolking bijna uitroeide, maar de gevolgen van de pandemie zijn desondanks enorm.

John Cothran

Aan president Michener de zware taak om de wederopbouw in goede banen te leiden, maar dat valt nog niet mee. In deze aflevering krijgt hij te maken met een onthulling die grote gevolgen zal hebben. Ook duikt er een nieuwe politieke speler op: Howard Oliver (John Cothran). Wat heeft hij voor plannen met het land? (HH)

Meer over