The Lost City

Channing Tatum heeft wat te bewijzen in The Lost City

Paramount - vrijdag 10 mei om 20:30

© Paramount Pictures
Een romanschrijfster komt in The Lost City met ‘haar’ omslagmodel terecht in de jungle. Het duo is bepaald niet gewend aan avontuur.

Succes komt vaak ook met keerzijden. Opdringerige fans bijvoorbeeld. Loretta Sage (Sandra Bullock) krijgt te maken met een wel heel lastige fan.

The Lost City

Loretta is succesvol geworden door het schrijven van avonturenromans. Sinds het overlijden van haar man heeft ze zich teruggetrokken, maar voor een promotietournee moet ze met tegenzin weer publiekelijk verschijnen. Dat ze dat moet doen met haar vaste omslagmodel, de dommige Alan (Channing Tatum) maakt het niet beter.

Dan wordt Loretta ontvoert door de excentrieke miljardair Abigail Fairfax (Daniel Radcliffe). Hij heeft haar boeken gelezen en ziet in dat ze haar verhalen baseert op historisch onderzoek van haar overleden man. Hij is er daarom van overtuigd dat zij hem naar een schat kan brengen waar hij al lang naar op zoek is, in een junglestad op een afgelegen eiland.

Alan wil bewijzen dat hij meer is dan een simpel model en reist hij hen achterna om Loretta te redden. Alleen is hij niet zo’n held als zijn personage in Loretta’s boeken, dus schakelt hij de hulp van voormalig Navy Seal Jack Trainer (Brad Pitt) in. Lukt het hen om Loretta te redden? Je ziet het in The Lost City.

Daniel Radcliffe

Acteur Ryan Reynolds was gevraagd om Alan te spelen. Dat zou een reünie betekenen met Sandra Bullock na hun succesvolle samenwerking in The Proposal. Uiteindelijk lukte het de makers van The Lost City niet om Reynolds te strikken.

Wel wisten ze Daniel Radcliffe te overtuigen. Mogelijk voelde de rol herkenbaar voor hem aangezien hij al eerder een miljardair heeft gespeeld die de hoofdpersonages gebruikt voor zijn eigen gewin, namelijk in Now You See Me 2.

Meer over